Editie 2: Soepsessie Talentbinder
11 april 2018
Werf& Live: Focus on inclusion. Qualify in, not out!
17 mei 2018
Laat alles zien

Eerste Qambium scan is een feit!

Tijd voor een klein feestje! Afgelopen week hebben we het Plan van Aanpak van onze eerste Qambium scan opgeleverd. In de afgelopen periode zijn we samen met een zorgorganisatie uit Noord-Oost Nederland aan de slag gegaan om eigentijdse en onderscheidende oplossingen te vinden voor hun belangrijkste HR-uitdagingen voor de komende jaren. Het vinden, verbinden én weer loslaten van talent!

We zijn samen met een enthousiaste groep HRM’ers, marketeers, leidinggevenden en zorgprofessionals aan de slag geweest in interviews, workshops én een social media impact scan. Wat zijn onze belangrijkste vacatures en welke doelgroepen horen daarbij? Hoe positioneren we ons ten opzichte van onze concurrenten op de arbeidsmarkt? Hoe maken we solliciteren bij ons nog leuker en eenvoudiger? Welk verhaal vertellen we onze nieuwe medewerkers en maken we dat ook echt waar? Hoe blijven we onze huidige medewerkers aan ons verbinden en wat kunnen de mensen van wie we afscheid hebben genomen nog voor ons betekenen. Zomaar een paar vragen die we in de scan samen hebben uitgewerkt!

En het resultaat is er één waar we samen oprecht trots op zijn! Een ontzettend blije en tevreden opdrachtgever. En dat maakt ons natuurlijk ook heel erg blij.

Wil je ook aan de slag met een Qambium-scan voor jouw organisatie? Klik dan op onderstaande button!

Qambium Scan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *