Het moet anders, traditionele HR werkt niet meer!

Practice what you preach! Binnen ons team combineren we al onze kennis en ervaring op het gebied van HR en social media marketing. Om jouw organisatie te helpen om HR naar een hoger plan te tillen en een creatief en eigentijds antwoord te vinden op de belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren: het vinden, verbinden én ook weer loslaten van talent.
Met onze methode hebben we een unieke HR positie in de markt verworven én zijn we als eerste HRMarketing bureau van Nederland 'certified by Facebook'.

 

Stefanie Stam

Directeur/ verbinder

06 29732553


Als ervaren HRM’er én ondernemer verbind ik de razendsnelle ontwikkelingen in HR en marketing aan 'mens & werk' binnen jouw organisatie: Bevlogen, verbindend en daadkrachtig, dat kenmerkt mijn stijl. Als sparringpartner voor directeuren en managers help ik jullie om eigentijdse keuzes te maken en HR naar een hoger plan te tillen.

Roel Elsman

Certified Facebook marketeer

06 24534344


'Talent picks you!' Profileer je als werkgever daar waar je talent is. Zonder goede strategie op Facebook, Instagram, LinkedIn en Messenger doe je als werkgever niet meer mee. Als één van de eerste 'Facebook certified' online marketeers van Nederland bereik en verleid ik nieuw talent, doelgericht en trefzeker. Online, via de kanalen waar de impact het grootst is en al lang voordat ze überhaupt aan werken bij jullie organisatie denken.

Tessa Hoonhorst

Adviseur Leren & ontwikkelen / werkgelukdeskundige

06 21291577


Je doelgroep begrijpen en verleiden. Als adviseur of projectleider bij leer & ontwikkelvraagstukken kan ik eigenlijk niet zonder mijn marketingachtergrond. Zo werk ik altijd ondersteunend aan de strategisch organisatiedoelen en aansluitend bij de praktijk van alledag. En uiteraard neem ik mijn kennis als werkgelukdeskundige mee.

Suzanne van der Liende

HR-professional

06 15434665


‘Customers will never love a company until the employees love it first’ Een prachtige spreuk van Simon Sinek, die precies weergeeft waar ik als ervaren HR professional voor sta. Praktisch, resultaatgericht en continu met één been in de toekomst van ons uitdagende vak, dat is wat je van mij kunt verwachten.
 
 

We zijn trots om te mogen werken voor ambitieuze organisaties met eigentijdse uitdagingen.

  • Xenergy
  • VHP Security paper
  • Voskuilen
  • Thermen Busloo
  • Logo Arvick

 

Ieder zijn eigen talent. Daarom werken we graag samen met onder meer deze kanjers!

Logo Knox
vsd logo
Logo Talentbinder1
Expeditie Werkgeluk_1
Flexconnectie
Logo Giraffe HR