Successen
Redenen om successen te vieren
13 maart 2019

Het is precies een jaar geleden dat we Qambium: de HRevolutie lanceerden. Ons HR-gedachtegoed vertaald naar een pakkend verhaal met een heldere boodschapEn die boodschap slaat aan! In het afgelopen jaar zijn we niet alleen onze trouwe schare van bestaande klanten blijven ondersteunen bij het vinden van eigentijdse en onderscheidende oplossingen voor het vinden, verbinden én loslaten van talent. Maar zijn we trots om te vertellen dat er zo’n 10 nieuwe organisaties samen met ons de HRevolutie zijn aangegaanIn 2018 waren we zelfs genomineerd voor de MBK innovatie top 100.  

 

Wat vooral aanspreekt in het Qambium verhaal? 

  • Dat we op nuchtere en pragmatische wijze de verbinding zoeken tussen alle (wereldwijde) ontwikkelingen in HR en de dagelijkse realiteit van een MKB’er of (zorg)organisatie.  
  • Dat de juiste woorden geeft aan wat velen al zien en ervaren, maar nog niet helemaal konden duiden. Daarmee biedt Qambium een kapstok voor je HR-strategie nu en richting toekomst en de reis die talent en organisaties samen afleggen.  
  • Hoe ‘binden en boeien’ echt niet meer van deze tijd zijn. Je kunt medewerkers immers niet meer aan een gouden ketting leggen. Alles draait om ‘verbinding’. En dat werkt twee kanten op.  
  • Maar wat vooral aanspreekt is onze visie op hoe je vertrekkende medewerkers ‘in verbinding’ loslaat en uit ieder scenario het beste haalt.  

 

En tot slot het allermooiste compliment: de bevlogenheid waarmee we anderen aansteken in ons enthousiasme 

We hebben mooie opdrachten en projecten gedaan in allerlei soorten en maten en ons verhaal op verschillende ‘podia’ mogen vertellenMaar wat al onze opdrachtgevers kenmerkt is dat zij allemaal het lef en de ambitie hebben om anders te kijken en te handelen. Want dat is HR anno nu! 

Ben je ook benieuwd hoe je Qambium toepast in jouw organisatie? Lees dan meer over onze Qambium scan en neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek! 

Ook benieuwd naar de Qambium scan? 

Bel ons dan voor een afspraak 06-29732553!

Voor andere Qambium-tips: volg de HRevolutie via de Qambium Messenger Service!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *