Ja, ik wil de Qambium Scan


Als je hier je gegevens invult, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bel je liever? Dat vinden we nog veel leuker. Bel dan naar Stefanie Stam: 06 29732553
 

Zo werkt de Qambium scan

1. Voorbereiding

De Qambium scan is interactief. Interviews, workshop. Dat is ten eerste heel erg leuk en ten tweede ook heel erg nuttig. Want, verandering ontstaat in de interactie. Samen met jullie bepalen we de doelstellingen en wie we gaan betrekken.

2. Deskresearch

We komen tijdens de workshop goed beslagen ten ijs. Ter voorbereiding nemen we een duik in jullie organisatiebeleid, (HR-)processen en maken we een analyse van jullie activiteiten online en op social media, bijvoorbeeld om te zien op welke manier jullie bouwen aan je merk als werkgever. Deskresearch dus.

3. Interviews

Wat kunnen we leren van de verhalen van jullie eigen medewerkers? Van de nieuwkomers en van degenen die zich al jaren aan jullie verbinden? In een aantal interviews halen we waardevolle input op.

4. Workshop

Q-day! Op een leuke interactieve manier gaan we samen aan de slag met belangrijke, lastige en verrassende vragen over hoe jullie talent vinden, verbinden en weer loslaten. Samen gaan we op zoek naar creatieve en eigentijdse oplossingen voor jullie belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren.

5. Plan van aanpak

We weten inmiddels bijna alles over jullie organisatie! En dan volgt de uitwerking. We formuleren de belangrijkste conclusies en vertalen deze naar een concreet plan van aanpak in de vorm van een presentatie. Dat komen we vervolgens weer aan jullie presenteren

6. Aan de slag

Het plan van aanpak vormt een pragmatische en concrete wegwijzer En dan aan de slag. De keuze is aan jullie: zelf doen, leren zelf te doen, of door ons of één van onze samenwerkingspartners laten doen.
 
 
 

Waarom de Qambium Scan