Zwaaien in verbinding loslaten Q
In verbinding loslaten
19 november 2018
Goed afscheid nemen is cruciaal! De kunst van het ‘in verbinding’ loslaten deel 2
30 november 2018
Laat alles zien

Qambium zoekt HR/online marketing stagiair

Online marketing stage

Wij zijn op zoek naar een stagiair met passie voor online marketing en HR

Over Qambium

Als eigentijds HR-adviesbureau ondersteunen we organisaties bij de belangrijkste HR-uitdagingen van de komende jaren: het vinden, verbinden én loslaten van talent! We hebben dus verstand van mens en werk. In allerlei verschillende vormen. We werken vanuit door ons zelf ontwikkelde model: het Qambium model.

Begin 2018 hebben we ons ‘merk als bedrijf’ helemaal opnieuw neergezet. Met alles erop en eraan: website, logo, banners, flyers etc. Daarnaast willen we continu voorop lopen in de inzet van nieuwe communicatiemiddelen. Zo hebben we recent onze traditionele nieuwsbrief de deur uit gedaan en vervangen door een interactieve Qambium Messenger Service. Als eerste HR-bureau in Nederland.

 

Over de stage

De komende maanden willen we onze HRMarketing dienstverlening aan onze klanten, onze marketing en specifiek onze Messenger Service naar een hoger plan gaan brengen! Ofwel: de eerste en de grootste! We kunnen jouw hulp en kennis van online marketing daar goed bij gebruiken.

Ook nog leuk om te laten weten: we werken nauw samen met de jongens van KNOX Social media marketing. Als één van de eerste en weinige Nederlandse marketeers zijn zij gecertificeerd door Facebook zelf voor hun advanced level kennis van alle advertentietools van Facebook, Instagram en Messenger. Dus, ook van hen leer je iedere dag!

Bij Qambium zijn we met z’n drieën, met de jongens van KNOX erbij met vijf. Ons kantoor is bij de Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6b in Deventer: broedplaats voor creatieve en ondernemende bedrijven. Oja, we bieden je ook een stagevergoeding!

 

Pas jij bij ons?

We zoeken een enthousiaste en gedreven student met een gezonde dosis ambitie. Die enerzijds meedenkt in het plan van aanpak (en misschien zelfs wel kan opstellen) en anderzijds volop meedraait in de uitwerking ervan. Die affiniteit heeft met online marketing, wil leren van de besten 😉 en ook leuke, inspirerende en pakkende content kan helpen creëren in zowel woord als beeld.

 

Ja?!

Neem contact op met Stefanie Stam, directeur. Stuur een mailtje naar stefanie@qambium.nl, bel of app naar 06-29732553 of stuur een berichtje via LinkedIn of Messenger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *